Supă De Cartofi La Cuptor

Supă De Cartofi La Cuptor
Supa de cartofi la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de slănină, cartofi de copt, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Rețete similare includ Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi La Cuptor, și Supă De Cartofi La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Cojiți cartofii și zdrobiți grosier cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Se amestecă cartofii, jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mic pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu brânză și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista