Supă de cartofi cu Rozete Gravlax
Supa de cartofi cu Rozete Gravlax ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 235 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, somon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Rozete De Cartofi, Tartar gravlax de somon pe felii crocante de cartofi, și Rozete.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mic și gătiți și amestecați cartofii și ceapa până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 3 minute. Ridicați focul la mediu, turnați bulionul de legume și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Se toarnă amestecul într-un castron mare și se curăță printr-o moară de alimente înapoi în cratiță. (Aruncați orice legume fibroase rămase în moara de alimente.)
Aduceți supa purificată înapoi la foc mic la foc mediu-mic și amestecați în 6 linguri de mascarpone. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie după gust.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C) și încălziți 4 farfurii de supă sigure pentru cuptor timp de aproximativ 5 minute.
Rulați o felie de somon afumat într-o formă de trandafir, ciupind ruloul în partea de jos și ventilând ruloul în partea de sus.
Așezați o rozetă de somon în fundul fiecărei farfurii de supă încălzită, turnați ușor supa peste rozetă și stropiți fiecare bol cu aproximativ 1/2 lingură de brânză mascarpone.
Se presară cu arpagic și se servește.