Supă de cartofi cu Pancetta și rozmarin
Chowder de cartofi cu Pancettan și rozmarin este un fără gluten și întreg 30 supă. O porție conține 142 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu Pancetta, rozmarin și lămâie, Supa de cartofi dulci cu Pancetta-crutoane de rozmarin, și Pudră cremoasă de porumb cu Pancettan și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pancetta într-un cuptor olandez și gătiți la foc mediu 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați prazul și usturoiul; sotati 1 minut.
Adăugați cartof, bulion și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 26 de minute sau până când cartoful este foarte fraged, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.