Supă De Carne De Vită Din Legume Din Sud

Supă De Carne De Vită Din Legume Din Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de carne de vită din legume din sud. Această rețetă face 6 porții cu 470 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2208 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți porumb, țelină, orice legume aveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Legume Din Sud, Supă De Legume Din Sud, și Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista