Supă De Cap De Somon
Supa de cap de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 344 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați un cadru de somon, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Miso Cu Cap De Somon, Supă de cap de somon, porumb și shiitake, și Supă de cap de somon cu pastă de tamarind și miso.
Instrucțiuni
La foc mediu, topiți untul în tigaia saut.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Adăugați părțile de somon, cartofii, frunzele de dafin, sarea și toate, cu excepția câtorva tulpini de mărar.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar peștele. Aduceți apa la foc mic și gătiți până când peștele și cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Folosind o lingură cu fante, scoateți părțile de pește din lichid. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manipulat, separați carnea și alte părți comestibile (globi oculari, cartilaj etc.) din schelet.
Adăugați părțile de pește înapoi în supă. Reîncălziți ușor la foc mic, având grijă să nu rupeți carnea de pește.
Adăugați smântâna și mărarul proaspăt tocat.
Adăugați mai multă sare, dacă este necesar, și piper negru proaspăt măcinat.
Serviți imediat. Resturile pot fi păstrate la frigider până la trei zile și reîncălzite la foc mic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.