Supă De Busuioc De Roșii Prăjite
Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de busuioc de roșii prăjită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 279 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă De Busuioc De Roșii Prăjite, Supă Prăjită De Roșii Și Busuioc, și Supă De Busuioc De Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu, se sotează ceapa tăiată cubulețe și usturoiul în ulei de măsline timp de 1 minut.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția cremei. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Scoateți supa de pe foc. Lucrând în loturi, supă de piure în blender. Notă: când amestecați lichide fierbinți, umpleți vasul blenderului doar la jumătate și așezați prosopul de bucătărie peste capac. Începeți întotdeauna cu setări mai mici ale blenderului înainte de setarea piureului.
Reglați condimentele cu sare și piper. Întoarceți piureul în cratiță, adăugați smântână și încălziți.
Se servește fierbinte, garnisit cu busuioc proaspăt tocat.