Supa de brânză de grădină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 236 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână usturoi, făină, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Mazăre De Grădină, Supă De Grădină De Primăvară, și Supă De Legume De Grădină.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de 6 litri, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt sau margarina pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, apoi legume, cuburi de bulion și arpagic. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți supa și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Legume
Arpagic
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
3
Se amestecă brânza și laptele și se amestecă până se topește. Nu fierbeți. Condimentează după gust cu sare și piper.