Supă de brânză de conopidă cu Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de brânză de conopidă cu Broccoli. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, cheddar extra Matur, piper cayene și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina simplă, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Brânză Broccoli-Conopidă, Supă de brânză de conopidă de Broccoli cu cârnați, și Supă de brânză de conopidă de Broccoli cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti conopida si broccoli pana se inmoaie.
Faceți sosul de brânză. Mai întâi infuzați laptele fierbinte cu usturoiul și frunzele de dafin. Lăsați timp de 10 minute. Topiți untul într-o tigaie la foc mic, apoi adăugați făina și gătiți timp de cinci minute, amestecând regulat.
Se toarnă amestecul de lapte infuzat (se strecoară mai întâi pentru a scăpa de usturoi etc.), încetul cu încetul, în amestecul de făină și unt (roux), amestecând tot timpul, cu căldura scăzută, astfel încât să nu se ardă pe fundul cratiței.
Apoi adăugați ardeiul și aduceți la foc mic timp de cinci minute la o temperatură lentă, amestecând constant, înainte de a adăuga brânza.
Bateți legumele, sosul de brânză și bulionul într-un blender, apoi condimentați și turnați într-o oală mare de supă pentru a încălzi ușor. În acest moment puteți verifica condimentul și puteți decide dacă supa trebuie subțiată puțin cu ceva mai mult stoc.
Adăugați ardeiul cayenne și amestecați totuși.
Se servește cu o împrăștiere de arpagic tocat.