Supă de Avocado și Grapefruit
Supa de Avocado și Grapefruit este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 279 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, năsturel, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată de Grapefruit și Avocado, Millefeuille De Avocado Și Grapefruit, și Salată De Avocado De Grapefruit.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o strecurătoare așezată peste un castron mediu, tăiați între membranele de grapefruit pentru a elibera secțiunile în strecurătoare. Strângeți sucul de grapefruit din membrane prin filtru. Rezervați separat secțiunile de suc și grapefruit.
Aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere; umpleți un castron mediu cu apă cu gheață. Blanch Nasturel doar până șchiopătează, aproximativ 30 de secunde.
Scurgeți năsturelul și răciți-l în apa cu gheață.
Scurgeți din nou năsturelul, stoarcând orice exces de lichid. Tăiați mărunt năsturelul.
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați avocado cu năsturelul albit, ghimbirul, sucul de lămâie și sucul de grapefruit rezervat. Cu mașina pornită, adăugați bulionul de legume răcit și apa cu gheață și curățați supa de avocado până se combină. Condimentați supa cu sare și turnați-o în boluri. Chiar înainte de servire, garnisiți cu secțiunile de castraveți, arpagic și grapefruit și serviți.