Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent

Supa de ardei umplută cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de ardei gras, carne de vită măcinată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, și Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția orezului și a brânzei.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Când au rămas aproximativ 30 de minute în timpul gătitului, amestecați ușor orezul fiert. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult.
Serviți supa acoperită cu brânză.