Supă De Ardei Roșu De Roșii
Supa de ardei roșu de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 155 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Aranjați bucățile de ardei pe suportul pentru broiler, astfel încât să nu se atingă și fierbeți până când pielea este în mare parte carbonizată și ardeii sunt înmuiați, 8 până la 10 minute.
Așezați ardeii într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și lăsați să se răcească; îndepărtați pielea odată răcită. Tăiați gros ardeii.
Așezați ardeii tocați, ceapa, țelina, usturoiul, bulionul de pui și frunzele de dafin într-o cratiță mare la foc mediu și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ceapa este și țelina sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă 2 cutii de 28 de uncii de roșii tăiate cubulețe și se îndepărtează de pe foc.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Întoarceți supa amestecată în cratiță și amestecați cutia de 14,5 uncii de roșii tăiate cubulețe și parmezanul. Aduceți supa la foc mic la foc mediu-mic, amestecând constant pentru a topi brânza. Condimentează după gust cu sare și piper.
Aduceți o oală cu apă la fiert și amestecați tortellini. Se fierbe tortellini la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute; se scurge într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, se clătește cu apă și se amestecă în supă.