Supă De Anghinare Din Ierusalim

Supă De Anghinare Din Ierusalim
Supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți anghinare de Ierusalim, ulei de măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Pește crustat cu brioșă cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, și Supă De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Am adus o mână de anghinare din Ierusalim acasă de pe piață, le-am spălat și le-am prăjit (piele și toate) la cuptor cu o simplă picătură de ulei de măsline, sare de mare și piper. Le-am gătit până la capăt, așa cum aș face cu un cartof copt. Am încercat să le prăjesc a doua oară înlocuind uleiul de măsline cu ulei de alune pentru rezultate și mai gustoase. Acum, riscurile de legume să preia viața mea produce așa cum o știu! Am tăiat câteva în runde subțiri, le-am prăjit și le-am presărat peste o salată de rucola. Delicios. Am crezut că am atins apogeul cu aceste preparate până când am gustat această supă...Combinația de prăjire și coacere a acestora dă o aromă complexă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ulei De AluneUlei De Alune
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați 1/2 anghinare de Ierusalim pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Stropiți-le cu 1 1/2 linguri ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Așezați tava în centrul cuptorului și gătiți până când acestea cedează complet atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, feliați restul de anghinare din Ierusalim în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
8
Încălziți o oală medie și adăugați restul de 1 1/2 linguri ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați cimbrul și feliile de anghinare din Ierusalim și amestecați pentru a amesteca ingredientele. Verificați condimentele. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute si adaugati 4 cani de apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
11
Gatiti pana cand anghinarea din Ierusalim este complet frageda, 25-30 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în acest timp de gătit, adăugați restul de 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12
Scoateți cele prăjite din cuptor, sferturiți-le și adăugați-le direct în amestecul de supă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Scoateți cimbrul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Adăugați crema. Pureați supa în loturi mici în blender (sau un blender de mână) până la neted. Pentru o textură mai" rustică", purificați doar 1/2 și lăsând celelalte 1/2 " groase."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se servește cu aluat crud sau o pâine însămânțată pentru a scoate în evidență aroma naturală de nuci a ciorbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
16
Sugestie de servire: pâine crustă sau pâine însămânțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista