Supă Cubaneză De Fasole Neagră
Supa cubaneză de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 374 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 266 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salsa, bulion de legume, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cubaneză De Fasole Neagră, Supă Cubaneză De Fasole Neagră, și Supă Cubaneză De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați câteva stropi de apă sau bulion de legume într-o tigaie la foc mare.
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați pudra de chili și chimenul și amestecați pentru a combina. Apoi adăugați fasolea, bulionul de legume și salsa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați supa să fiarbă timp de 10 minute.
Scoateți supa de pe foc și amestecați sucul de lămâie.
Transferați jumătate din amestec într-un blender și piure până când este mai mult neted.
Se amestecă piureul înapoi cu supa.
Ornează fiecare porție cu coriandru, ceapă verde și chipsuri de porumb sparte. De asemenea, puteți stropi cu sos fierbinte sau adăugați piper cayenne după gust, dacă doriți.