Supa de pui Matzo Ball ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 776 calorii, 49G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la doctoroz.com are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Cu Bile De Pui-Matzo, Supa mea preferată de pui cu 3 bile Matzo, și Matzah (Matzo) minge și supă de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pui: spălați și pregătiți toate legumele și lăsați-le deoparte. Rezervați 6 crenguțe de mărar și tocați-le mărunt și puneți-le deoparte. Rezervați 4 crenguțe de pătrunjel și tocați-le mărunt și puneți-le deoparte. Legați împreună, restul de pătrunjel și mărar cu sfoară de măcelari. Spălați și uscați puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și piper alb pe ambele părți. Într-un cuptor olandez sau într-o oală cu supă cu fund greu, adăugați 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Încălziți pe o flacără mare și așezați pielea de pui cu fața în sus și căutați până se rumenesc. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2-3 minute.Întoarceți bucățile de pui și faceți același lucru pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați apă și strat cu frunze de dafin, boabe de piper, ceapă, morcovi, țelină, napi, păstârnac și restul de sare. Aduceți acest lucru la fierbere rapidă, puneți pătrunjelul legat și mărarul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Nap
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați restul de unt (1 lingură) în supă dacă apare o spumă albă. Acesta este un mic truc pentru al ajuta să se disipeze, pentru a obține un bulion clar.Reduceți căldura la foc mediu și gătiți timp de 1 oră. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați buchetul de mărar și pătrunjel și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Îndepărtați păstârnacul, napii, frunzele de dafin, boabele de piper, ceapa și țelina și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Nap
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scoateți pielea de la pui și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Transferați bucățile de pui într-o supă de supă, apoi morcovi.În cele din urmă, degresați grăsimea din bulion și turnați supa tureen. Se acoperă cu mărar proaspăt tocat și pătrunjel. Acoperiți pentru a păstra warm.In un bol de amestecare, se adaugă matzo și praful de copt, se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Ceapă
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Matzo
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Bateți ouăle, sarea, piperul alb, mărarul, bulionul de pui și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Crengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă acest lucru în amestecul de masă matzo și se combină bine. Nu vă descurajați de aspectul său umed. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Aduceți supa la fiert. Umpleți un castron mic cu apă pentru umezirea mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți amestecul din frigider, mâinile ude și modelați fiecare minge matzo la dimensiunea mingii de tenis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
12
Adăugați în oală cu apă sau stoc, acestea vor apărea în partea de sus. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 de minute, asigurați-vă că le răsturnați în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Lăsați-i să se odihnească în supă pentru a se extinde și a absorbi bulionul timp de 20 de minute înainte de servire. Se toarnă în boluri de supă și se servește.Pentru bilele Matzo: într-un bol de amestecare, adăugați matzo și praful de copt, amestecați bine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Matzo
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Polonic
14
Bateți ouăle, sarea, piperul alb, mărarul, bulionul de pui și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Crengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Se toarnă acest lucru în amestecul de masă matzo și se combină bine. Nu vă descurajați de aspectul său umed. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Aduceți supa la fiert. Umpleți un castron mic cu apă pentru umezirea mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
16
Scoateți amestecul din frigider, mâinile ude și modelați fiecare minge matzo la dimensiunea mingii de tenis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
17
Adăugați în oală cu apă sau stoc, acestea vor apărea în partea de sus. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 de minute, asigurați-vă că le răsturnați în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Lăsați-i să se odihnească în supă pentru a se extinde și a absorbi bulionul timp de 20 de minute înainte de servire. Se toarnă în boluri de supă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire