Supă Cremă De Păstârnac Prăjită

Supa de păstârnac prăjită cremoasă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 203 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ienibahar măcinat, păstârnac, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 262 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă Cremoasă De Păstârnac, Supă Cremoasă De Morcovi Și Păstârnac, și Supă Cremoasă De Sparanghel Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Așezați păstârnacul și morcovii într-un bol de amestecare și presărați cu 1 lingură de ulei de măsline. Aruncați pentru a acoperi legumele cu ulei, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Întindeți legumele uniform pe o foaie de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când păstârnacul este fraged și maro auriu, aproximativ 30 de minute.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat si ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 7 minute. Reduceți focul la minim și amestecați untul, usturoiul, zahărul brun și păstârnacul și morcovii prăjiți. Continuați să gătiți și amestecați până când toate legumele sunt foarte fragede și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Se condimentează cu ghimbir, cardamom, ienibahar, nucșoară și piper cayenne; se amestecă timp de 1 minut.
Se toarnă bulionul de pui și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți ușor până când toate legumele sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit.
Se amestecă laptele și smântâna. Reveniți la foc mic la foc mediu-mic. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.