Supă cremoasă de usturoi și ciuperci cu capace de patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de usturoi și ciuperci cu capace de patiserie. O porție conține 560 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți frișcă grea, foietaj, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă Cremoasă De Usturoi Și Ciuperci, Supă cremoasă de usturoi și ciuperci, și Capace De Ciuperci De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotează ciupercile în unt în loturi până se înmoaie. Întoarceți totul în tigaie; adăugați usturoi și ceapă. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se presară cu făină; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Se amestecă treptat bulionul și laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă smântâna, sherry-ul și condimentele; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie cu puf într-un 12-in. pătrat. Folosind un 10 oz. ramekin pentru un model, tăiați patru cercuri de patiserie 1 în. mai mare decât diametrul ramekin din fiecare pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Umpleți douăsprezece ramekine de 10 uncii cu supă, aproximativ 1 cană în fiecare. Într-un castron mic, combinați oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Periați marginile cercurilor de patiserie cu amestec de ouă; sigilați cercurile la marginile ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți la 400 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.