Supă cremoasă de sparanghel cu homar

Supă cremoasă de sparanghel cu homar
Supa cremoasă de sparanghel cu homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,36 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți migdale, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de porumb cu unt de homar și ulei de arpagic, Supă Cremoasă De Sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă făina; adăugați treptat bulion de pui, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați sparanghel și cartof și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Se lasă să se răcească ușor.
5
Puree amestec de sparanghel într-un blender sau robot de bucătărie în loturi până la neted, răzuind părțile laterale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați lapte, frișcă și sare, amestecând bine. Gatiti la foc mediu doar pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Supă de lingură în boluri individuale de servire. Se acoperă uniform cu homar tocat și se presară cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
8
Notă: înlocuiți crabul gătit sau creveții cu homarul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab GătităCarne De Crab Gătită
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista