Supă Cremoasă De Dovleac
Supa cremoasă de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cremoasă De Dovleac, Supă Cremoasă De Dovleac, și Supă Cremoasă De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, usturoiul, scorțișoara și nucșoara și gătiți încet până când ceapa este translucidă, 4 până la 5 minute.
Adăugați calabaza și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când calabaza este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie cu o lamă de cuțit din oțel, care lucrează în două sau trei loturi, curățați amestecul de calabaza până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și amestecați crema. Se condimentează cu sare și piper și se încălzește ușor supa, amestecând des, până când este fierbinte.
Puneți supa în 4 până la 6 boluri individuale de supă, acoperiți fiecare porție cu un cruton și presărați pătrunjel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;