Supă Cremoasă De Conopidă
Supa cremoasă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă De Conopidă Cu Adevărat Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sarea, acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale, 5 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și vinul. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este aproape complet evaporat, 3 pana la 5 minute.
Se amestecă conopida și bulionul și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când conopida este foarte moale, 20 până la 25 de minute.
În 3 loturi, rotiți supa într-un blender până când este foarte netedă, cel puțin 3 minute pe lot (sau, dacă doriți câteva flori în supă, amestecați 2 loturi și lăsați ultimul gros). Se amestecă împreună și se condimentează după gust cu piper alb și sare.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, arpagicul și pătrunjelul. Puneți supa în boluri și stropiți decorativ ulei de plante deasupra.