Supă Cremoasă De Conopidă

Supă Cremoasă De Conopidă
Supa cremoasă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă De Conopidă Cu Adevărat Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și sarea, acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte moale, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați usturoiul și vinul. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este aproape complet evaporat, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă conopida și bulionul și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic, acoperiți și gătiți până când conopida este foarte moale, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
În 3 loturi, rotiți supa într-un blender până când este foarte netedă, cel puțin 3 minute pe lot (sau, dacă doriți câteva flori în supă, amestecați 2 loturi și lăsați ultimul gros). Se amestecă împreună și se condimentează după gust cu piper alb și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, arpagicul și pătrunjelul. Puneți supa în boluri și stropiți decorativ ulei de plante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista