Supă Cremoasă De Anghinare

Supa de anghinare cremoasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 623 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Anghinare Și Spanac, Supă simplă cremoasă de conopidă și anghinare, și Supă cremoasă de anghinare, spanac și pui.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele, tulpinile și sufocările neclare din anghinare.
Aruncați inimile de anghinare într-un castron cu apă cu gheață amestecată cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Scurgeți inimile și adăugați-le în apă clocotită; gatiti pana se inmoaie.
Într-o tigaie la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați ceapa și amestecați până devin aurii. Se amestecă făina; gatiti, amestecand des, 3 pana la 5 minute.
Adăugați bulion de pui și inimile de anghinare; se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Amestec vârtej într-un blender pana se omogenizeaza. Reveniți la tigaie și încălziți.
Adăugați frișcă și sare și piper după gust. Se toarnă în boluri și se ornează cu chervil tocat.