Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte copioasă II. Această rețetă servește 3 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 301 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, conserve de roșii, păstârnac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Supă Consistentă De Linte, Supă Consistentă De Linte, și Supă Consistentă De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați uleiul, ceapa, morcovul, păstârnacul, țelina, cartoful și prazul. Se amestecă bine timp de 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați lintea, roșiile cu lichid, stoc, frunze de dafin, sos de soia, sos Worcestershire și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoi
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Linte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
4
Scoateți frunzele de dafin și adăugați coriandrul proaspăt sau pătrunjelul proaspăt după gust.