Supa Chineză norocoasă este o fără gluten și fără lactate supă. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bulion de pui cu mai puțin sodiu, capace de ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Fasole Norocoasă, Lucky Greens, Fasole Și Supă De Cârnați, și Supă chineză ABC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert în cratiță acoperită de 2 litri; adăugați felii de ciuperci, tofu și lăstari de bambus. Reveniți la fierbere; gatiti, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Ciuperci
Bulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de pește și ingredientele rămase.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.