Supă Asiatică De Tăiței De Pui
Supa Asiatică de tăiței de pui este o lactate gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, morcov, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă Asiatică De Tăiței De Pui, Supă Asiatică De Tăiței De Pui, și Supă Asiatică De Tăiței De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți apa până la fierbere în cratiță de 3 litri. Pauză bloc de tăiței (rezervă pachet de condimente). Se amestecă tăiței, puiul, bok choy și morcovul în apă.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă conținutul pachetului de condimente și uleiul de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.