Supă asiatică de pui și porumb

Supă asiatică de pui și porumb
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, supa Asiatică de pui și porumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,7 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 421 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, sarea și piperul, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa De Porumb Din Asia, Pui marinat asiatic cu porumb și busuioc orez prăjit, și Supa De Pui Din Asia.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile buton, ciupercile de stridii și ciupercile enoki; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras verde, morcovul și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati timp de 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se amestecă bulionul de pui, porumbul în stil cremă, puiul, oțetul de vin de orez și pudra de cinci condimente și se aduce la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Porumb CremăPorumb Cremă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se amestecă amidonul de porumb cu laptele într-un castron mic și se amestecă în supă. Se amestecă până se îngroașă supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Încingeți fiecare porție cu busuioc tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiatic
Revista