Super Salsa de vară

Super Salsa de vară
Reteta Super Salsa de Vara se poate face in aproximativ 10 minute . Pentru 60 de cenți pe porție , primești un aperitiv care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 230 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână fasole neagră, oțet de vin de orez, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. Vă este adus de Allrecipes. 99 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Super Summer Grilled Bluefish , Super Simple Grilled Summer Veggies și Super Simple Grilled Summer Veggies .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați porumbul, fasolea, ceapa, ardeiul roșu și zahărul. Se amestecă cu oțet de vin de orez și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista