Super Nachos

Super Nachos
Super Nachos durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine, 62 g de grăsimi și un total de 936 de calorii. Pentru 5,09 USD per porție, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și alegeți diferite arome, sare, roșii de viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca aperitiv mexican. În general, această rețetă obține un scor excelent de 96%. Rețete similare sunt Super Nachos, Super Chicken Nachos și Super Bowl Nachos.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aranjați un amestec de 2 soiuri de chipsuri de porumb pe un platou foarte mare sau folosiți tigaia pentru carnea ca platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Combinați ingredientele pentru salsa într-un castron și lăsați-le deoparte pentru a se căsători cu arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încinge o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adaugam uleiul, usturoiul, ceapa si ardeii in tigaie si caliti 2 minute, apoi adaugati carnea si maruntiti cu lingura de lemn. Asezonați carnea cu sare, praf de chili, chimen și sos de ardei cayenne. Gătiți carnea 5 minute, apoi adăugați fasolea și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Într-o oală cu sos mediu, topiți untul și adăugați făină. Gatiti faina si untul 1-2 minute la foc moderat, apoi amestecati laptele. Când laptele ajunge la un balon, amestecați brânza cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Scoateți sosul de brânză de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8
Se toarnă uniform sosul de brânză peste împrăștierea masivă de chipsuri și se adaugă uniform cu carne de vită și fasole și pico de gallo. UBER NACHOS!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Serviți imediat ca atare sau garniți cu toppinguri suplimentare alese din lista de toppinguri.

Ingrediente

4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAvocado feliat, îmbrăcat cu suc de lămâieAvocado feliat, îmbrăcat cu suc de lămâie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMăsline negre tocateMăsline negre tocate2(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional1-2 linguri ulei de masline extravirginfasole neagră, 15 uncii, drenatefasole neagră, 15 uncii, drenate2(poate fi sau trece)praf de chili închispraf de chili închis2(iarnă)făină universalăfăină universală2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat454Nuci de orice fel (tocate)mușchi de solmușchi de sol1ardei jalapeno, însămânțat și tocat fin, pentru un nivel de căldură mediu până la caldardei jalapeno, însămânțat și tocat fin, pentru un nivel de căldură mediu până la cald1ardei jalapeno, însămânțat și tocatardei jalapeno, însămânțat și tocat4886 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1miciceapa, tocataceapa, tocata4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSosuri de ardei iuteSosuri de ardei iute340Nuci de orice fel (tocate)brânză Jack pepper, mărunțită, aproximativ 2 1/2 cănibrânză Jack pepper, mărunțită, aproximativ 2 1/2 căni2(poate fi sau trece)la 1 lingură sos de piper cayenne, oferindu - vă un nivel de căldură mediu până la caldla 1 lingură sos de piper cayenne, oferindu - vă un nivel de căldură mediu până la cald4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăArdei iuteArdei iute11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăScallions tocateScallions tocate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSmântânăSmântână4roșii coapte de viță de vie, însămânțate și tocateroșii coapte de viță de vie, însămânțate și tocate1miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata2sacichipsuri de tortilla de porumb în 2 culori sau arome diferite, cum ar fi porumb albastru, porumb roșu, porumb galben, cu aromă de tei, chipsuri cu aromă de chili sau fasole neagră-alegeți 2 Favoritechipsuri de tortilla de porumb în 2 culori sau arome diferite, cum ar fi porumb albastru, porumb roșu, porumb galben, cu aromă de tei, chipsuri cu aromă de chili sau fasole neagră-alegeți 2 Favorite4Nuci de orice fel (tocate)2 pumni, frunze de cilantro, tocate mărunt -- înlocuiți pătrunjelul dacă cilantro nu vă place2 pumni, frunze de cilantro, tocate mărunt -- înlocuiți pătrunjelul dacă cilantro nu vă place

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Nachos poate fi combinat cu Pinot Noir, Vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista