Scurgeți și aruncați grease.In o oală mare de gătit, se toarnă amestecul de cârnați, țelină, morcovi, varză, roșii cu suc, ciorbă de vită, V-8, broccoli, usturoi, frunze de busuioc, amestec de pansament Italian, cuburi de bulion, oregano, sos fierbinte, sos de soia și șase căni de apă, dar nu adăugați încă fasolea lima sau mazărea. Astea intră mai târziu. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura pentru a efectua o fierbere lentă și acoperiți, amestecând occasionally.In o a doua oală de gătit, se toarnă cele 3 litri de apă rezervate, lingurița rămasă-plină cu ulei de măsline și lingurița de sare. Se amestecă și se aduce la fierbere la foc mare, acoperit. Când fierbe, adăugați încet pastele și reduceți focul pentru a efectua o fierbere ușoară, neacoperită. Gatiti pastele, amestecand ocazional, pana cand sunt doar fragede (al dente), apoi, inainte de scurgere, scoateti o cana din apa de paste si adaugati-o in supa.Șocați pastele scurse în apă rece (acest lucru o va împiedica să se transforme mai târziu), scurgeți-le din nou și puneți-le deoparte.După ce supa a fiert timp de o oră, adăugați fasolea lima și mazărea. După încă 25 de minute, adăugați pastele scurse în supă și lăsați-o să gătească, neacoperită, încă 5 minute.