Supa Ospidillo Cafe Minestrone

Supa Ospidillo Cafe Minestrone
Rețeta supa Ospidillo Cafe Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de varză, morcovi, amestec de sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa Ospidillo Cafe House, Ospidillo Cafe Pica De Gallo, și Ospidillo Cafe Gourmet Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, sotati ardeiul gras, ceapa și cârnații italieni în 3 lingurițe de ulei de măsline până când cârnații s-au rumenit (aproximativ 12 minute). În timp ce se gătește, rupeți cârnații cât puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și aruncați grease.In o oală mare de gătit, se toarnă amestecul de cârnați, țelină, morcovi, varză, roșii cu suc, ciorbă de vită, V-8, broccoli, usturoi, frunze de busuioc, amestec de pansament Italian, cuburi de bulion, oregano, sos fierbinte, sos de soia și șase căni de apă, dar nu adăugați încă fasolea lima sau mazărea. Astea intră mai târziu. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura pentru a efectua o fierbere lentă și acoperiți, amestecând occasionally.In o a doua oală de gătit, se toarnă cele 3 litri de apă rezervate, lingurița rămasă-plină cu ulei de măsline și lingurița de sare. Se amestecă și se aduce la fierbere la foc mare, acoperit. Când fierbe, adăugați încet pastele și reduceți focul pentru a efectua o fierbere ușoară, neacoperită. Gatiti pastele, amestecand ocazional, pana cand sunt doar fragede (al dente), apoi, inainte de scurgere, scoateti o cana din apa de paste si adaugati-o in supa.Șocați pastele scurse în apă rece (acest lucru o va împiedica să se transforme mai târziu), scurgeți-le din nou și puneți-le deoparte.După ce supa a fiert timp de o oră, adăugați fasolea lima și mazărea. După încă 25 de minute, adăugați pastele scurse în supă și lăsați-o să gătească, neacoperită, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se servește fierbinte.Bacsis: pe măsură ce supa stă, va absorbi mai mult lichid. Pur și simplu subțiați-l cu bulion de pui conservat și reîncălziți-l dacă doriți să fie mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PuiConserve De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista