Supa de varza II
Sauerkraut supa II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 398 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 60 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de usturoi, cremă condensată de supă de ciuperci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Supa De Varza, Supa De Varza, și Supă de cârnați și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent de 4 până la 6 litri, amestecați crema de supă de ciuperci, cremă de supă de pui, apă și bulion de pui. Se amestecă varza, ceapa, morcovii, cartofii și cârnații. Se condimentează cu mărar și usturoi.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau scăzut până la 8 ore. Gustați și condimentați cu sare și piper după bunul plac.