Supa de Taco a lui Tami
Supa Taco a lui Tami ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 430 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Dacă aveți la îndemână hominy, bulion de pui din carton, amestec de condimente taco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salata Bar Tami, Salata Caprese tri Color a lui Tami, și Taco Marți: Supă Taco Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția brânzei, într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 5 ore.
Pentru a servi, acoperiți cu fâșii de brânză și Tortilla.
Benzi de Tortilla: 3 tortilla de porumb, feliate în fâșii ulei pentru prăjit fâșii de prăjit în ulei până când sunt crocante; scurgere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.