Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregola și Kale
![Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregola și Kale](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/203607.webp?v=1708597674)
Supa de roșii prăjită la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale este un vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Magazinul de sandvișuri Saltie ' s Kedgeree, Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel, și Salată de roșii și morcovi la sfârșitul verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Aranjați roșiile cu pielea în jos pe o foaie de copt și stropiți uniform cu ulei de măsline (lăsați mult spațiu pentru a le permite să se caramelizeze). Se condimentează generos cu sare și se prăjește până se concentrează și se carbonizează puțin pe margini, aproximativ 30 de minute.
Între timp, fierbeți fregola (sau înlocuitorul) în apă sărată până la al dente, apoi scurgeți și aruncați cu puțin mai mult ulei pentru a nu se lipi.
În partea de jos a unui vas mare de supă grea, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până când se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute, apoi adăugați rozmarinul și salvia (vor sfârâi) și gătiți până se parfumează, cu aproximativ un minut mai mult. Se amestecă roșiile prăjite împreună cu 4 căni de apă și se fierbe la foc mic.
Adăugați kale și condimentați după gust cu sare. Fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute, apoi adăugați fregola gătită. Laddle în boluri, presărați cu sare de mare și serviți cu un strop de ulei de măsline.