Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregola și Kale

Supa de roșii prăjite la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregola și Kale
Supa de roșii prăjită la sfârșitul verii Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale este un vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Magazinul de sandvișuri Saltie ' s Kedgeree, Supă de roșii la sfârșitul verii cu fasole de coajă, Inele de calmar și pătrunjel, și Salată de roșii și morcovi la sfârșitul verii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Aranjați roșiile cu pielea în jos pe o foaie de copt și stropiți uniform cu ulei de măsline (lăsați mult spațiu pentru a le permite să se caramelizeze). Se condimentează generos cu sare și se prăjește până se concentrează și se carbonizează puțin pe margini, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Între timp, fierbeți fregola (sau înlocuitorul) în apă sărată până la al dente, apoi scurgeți și aruncați cu puțin mai mult ulei pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
4
În partea de jos a unui vas mare de supă grea, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute, apoi adăugați rozmarinul și salvia (vor sfârâi) și gătiți până se parfumează, cu aproximativ un minut mai mult. Se amestecă roșiile prăjite împreună cu 4 căni de apă și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Adăugați kale și condimentați după gust cu sare. Fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute, apoi adăugați fregola gătită. Laddle în boluri, presărați cu sare de mare și serviți cu un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
FregulaFregula
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista