Supa de Kale Co-op a Lisei
Lisa's Co-op Kale Supp este un aperitiv care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 226 de calorii. Pentru 1,47 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 67 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită cârnați picant de porc în vrac, fasole garbanzo, ceapă și sare și piper măcinat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor spectaculos de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lisa's Best-Ever Lasagna, Lisa's Granola și Buona Lisa Pizza.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti ceapa si varza varza in ulei incins pana cand varza este moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, morcovul și fasolea garbanzo și gătiți împreună aproximativ 5 minute.
Turnați bulionul de pui în oală. Se condimentează cu piper roșu, sare și piper negru. Se fierbe până când morcovul și fasolea garbanzo sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Pe măsură ce supa se fierbe, prăbușiți cârnații într-o tigaie la foc mediu. Gătiți până se rumenește complet, rupând cârnații în bucăți mici cu o lingură de lemn în timp ce se gătește. Amestecați cârnații gătiți în supă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.