Supa de Kale Co-op a Lisei

Supa de Kale Co-op a Lisei
Lisa's Co-op Kale Supp este un aperitiv care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 226 de calorii. Pentru 1,47 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 67 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită cârnați picant de porc în vrac, fasole garbanzo, ceapă și sare și piper măcinat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor spectaculos de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lisa's Best-Ever Lasagna, Lisa's Granola și Buona Lisa Pizza.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti ceapa si varza varza in ulei incins pana cand varza este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
KaleKale
Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțitAmestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Rezervata Pentru PasteApa Rezervata Pentru Paste
2
Adăugați usturoiul, morcovul și fasolea garbanzo și gătiți împreună aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
3
Turnați bulionul de pui în oală. Se condimentează cu piper roșu, sare și piper negru. Se fierbe până când morcovul și fasolea garbanzo sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Supă De PuiSupă De Pui
Piper NegruPiper Negru
2 Lingurițe De Tequila Albă2 Lingurițe De Tequila Albă
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Rezervata Pentru PasteApa Rezervata Pentru Paste
4
Pe măsură ce supa se fierbe, prăbușiți cârnații într-o tigaie la foc mediu. Gătiți până se rumenește complet, rupând cârnații în bucăți mici cu o lingură de lemn în timp ce se gătește. Amestecați cârnații gătiți în supă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Piept De Curcan Fără Piele2 Căni De Piept De Curcan Fără Piele
4 Până La 6 Uncii Brie, Coaja îndepărtată4 Până La 6 Uncii Brie, Coaja îndepărtată
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista