Supa De Fasole Senatului

Supa De Fasole Senatului
Supa de fasole Senatului este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sare kosher, cartof roșcat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa De Fasole Senatului, Supa De Fasole Senatului, și Supa De Fasole Senatului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un castron mare și acoperiți cu aproximativ 3 ori volumul lor de apă rece. Înmuiați peste noapte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți fasolea și transferați-o într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați 10 căni de apă și șunca. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim și se gătește până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Transferați șunca pe o farfurie pentru a se răci ușor, apoi îndepărtați osul, dacă este folosit, și tăiați carnea. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, acoperiți cartoful cu apă într-o cratiță și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul și se fierbe până când cartoful este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scurgeți cartoful; se transferă într-un bol cu laptele și se pasează cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați piureul de cartofi în supa de fasole și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când legumele sunt translucide, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați amestecul de legume în supă, reduceți focul la minim și gătiți 1 oră, adăugând încă 2 căni de apă dacă supa este prea groasă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista