Supa de conopidă prăjită a lui Amy Rose
Supa de conopidă prăjită a lui Amy Rose ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 210 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Conopidă Prăjită, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Răspândiți floretele de conopidă într-un vas de copt de 9x13 inci și stropiți cu ulei de măsline.
Presărați chimen peste conopidă.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când conopida se rumeneste ușor și se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Transferați conopida prăjită într-o oală de supă la foc mediu și amestecați bulionul de legume și apa.
Aduceți supa la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Folosiți un blender de imersie pentru a curăța supa în oală; condimentează cu sare și piper negru.