Supa de conopidă de pui a lui Nichole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 190 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Supă De Orez De Conopidă De Pui, Supă Consistentă De Conopidă De Pui, și Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați cartofii pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu. Se amestecă țelina, morcovii, ceapa și usturoiul în uleiul de măsline fierbinte; condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă bulionul de pui și laptele în amestecul de legume; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
7
Adăugați conopida în amestecul de legume și bulion de pui. Reduceți focul la mediu și gătiți până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Se amestecă cartofii, puiul și parmezanul în legume și bulion; se fierbe până se încălzește puiul și se topește brânza, 20 de minute.