Supa de confetti
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, Supa de confetti ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 248 de calorii, 11 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de brânză procesată, lapte, morcovi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supa de pepperoni confetti, supa de orez sălbatic confetti și confetti de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde de 3 litri. vas de copt, combinați morcovi, rutabaga, țelină, broccoli, conopidă, ceapă, apă și unt, dacă doriți. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 9 minute sau până când legumele sunt doar fragede, amestecând de trei ori în timpul gătirii.
Se amestecă brânză, porumb, mazăre și șuncă; se acopera si se lasa sa stea 1 minut.
Adăugați lapte, sare, piper și zahăr; se acopera si se pune la microunde la foc mediu-mare, amestecand de trei ori, timp de 5-7 minute sau pana cand branza se topeste si supa este incalzita (nu se fierbe).
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.