Supa de cartofi dulci cu Pancetta-crutoane de rozmarin

Nevoie de un supă fără gluten? Supa de cartofi dulci cu crutoane Pancetta-rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de apă, sare, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi dulci-arahide cu crutoane de șuncă, Supă de morcov prăjită cu crutoane pancetta, și Supă de cartofi Yukon Gold cu ulei de arpagic, reducerea sfeclei și crutoane dulci de Confit de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pancetta într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mic 4 minute până se rumenesc și crocant.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați cartoful dulce și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Așezați 3 căni de supă într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă supa amestecată într-un castron mare. Repetați procedura cu supa rămasă. Se amestecă supa pentru a se amesteca. Supă de lingură uniform în 6 boluri; se presară cu crutoane de Pancetta-rozmarin.