Supa de cartofi Brânză a lui Mandi

Supa de cartofi cu brânză Mandi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 427 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, amestec de patru brânzeturi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Cartofi Cu Brânză, Supă De Cartofi Cu Brânză, și Supă de cartofi brânză cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați cartofii, morcovul, țelina, apa și sarea. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Odată fraged, amestecați laptele.
Într-un castron mic, combinați margarina topită, făina, condimentele de friptură și piperul. Se amestecă în supă, se mărește focul la mediu și se gătește, amestecând, până se îngroașă și se fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza până se topește.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.