Supa Bloody Mary
Supa Bloody Mary ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 441 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de zahăr brun, smântână grea, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă fierbinte Bloody Mary, Beefed până supa Bloody Mary, și Supă Bloody Mary Cu Crab.
Instrucțiuni
Se scurge 2 (28 oz.) conserve de roșii tăiate cubulețe, rezervând suc (veți avea 2 1/4 căni). Topiți 2 Linguri. unt nesărat într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați 1 ceapă tocată; gatiti 5 minute.
Adăugați roșii și 2 linguri. zahăr brun deschis și gătiți, amestecând, până când roșiile s-au înmuiat, 5 minute. Se amestecă 1 1/4 căni de suc de roșii rezervat și 1 1/2 căni de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute. Supă de piure în loturi într-un blender până se omogenizează. Reveniți la oală; se amestecă 1/4 cană smântână grea, 1 lingură. Sos Worcestershire și 1 linguriță. sos fierbinte. Sare după gust. Subțire cu suc de roșii, dacă se dorește.