Sunt toast franțuzesc umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați I'm Stuffed French Toast. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 1,61 USD per porție. O porție conține 373 de calorii, 11 g de proteine și 17 g de grăsimi. Un amestec de banane, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cinnamon Toast Crunch® Coated Apple Stuffed French Toast, Cinnamon Toast Crunch® Coated Apple Stuffed French Toast și Stuffed French Toast.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, prăjiți bananele cu zahăr brun. Se amestecă extractul de banane. Intr-un castron mic, bate crema de branza pana se omogenizeaza.
Adăugați amestecul de banane; bate bine.
Se intinde pe patru felii de paine; acoperiți cu pâinea rămasă.
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle, laptele, scorțișoara și vanilia. Înmuiați ambele părți ale sandvișurilor în amestecul de ouă.
Într-o tigaie mare, prăjiți sandvișurile în unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați căpșunile, afinele și zahărul; căldură prin.
Serviți cu pâine prăjită; se presară cu zahăr de cofetă.