Sukiyaki Tradițional (Oală Fierbinte Japoneză De Vită)

Sukiyaki Tradițional (Oală Fierbinte Japoneză De Vită)
Rețeta tradițională Sukiyaki (oală fierbinte japoneză de vită) ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 816 calorii, 62g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $9.04 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 225 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, dashi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Sukiyaki (Oală Fierbinte Japoneză De Vită), Oală fierbinte japoneză de vită și legume (Sukiyaki), și Carne De Vită Sukiyaki Hot Pot-Harris Salat Japoneză Hot Pots Carte De Bucate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți mirin, sake, dashi și zahăr la foc mic și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
2
Se ia de pe foc și se rezervă.
3
Aranjați carnea de vită și tofu pe platouri separate (sau farfurii) acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider. Aranjați ciupercile, ceapa, ceapa și bok choy pe un platou de servire și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bok ChoyBok Choy
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Clătiți orezul într-o strecurătoare cu plasă fină până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se pune într-o oală mică și se acoperă cu 2 căni de apă, se aduce la foc mic, apoi se pune focul la minim și se acoperă cu capac etanș. Abur până când toată apa este absorbită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Configurați arzătorul cu butan sau plita electrică și aprindeți cu atenție.
7
Așezați o tigaie cu fund gros, cu fețe joase peste arzător și turnați amestecul de sos. Aduceți la foc mic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Împărțiți orezul între 4 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați platane de ingrediente în jurul arzătorului și gătiți în timp ce mâncați, transferându-vă la bulionul de fierbere și gătind la coacerea dorită. Dacă doriți, rupeți oul într-un castron separat, bateți și folosiți pentru a înmuia ingredientele fierbinți în abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista