Sugar Plum Cake Pops
Sugar Plum Cake Pops durează aproximativ 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr decorativ colorat, ciocolată de acoperire, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sugar Plum Cake Pops, Tort De Prune Cu Scorțișoară Și Zahăr, și Tort De Prune Cu Zahăr Albastru.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați marshmallows, amestecând pentru a acoperi cu untul. Continuați să amestecați și să gătiți până când marshmallows s-au topit complet.
Se ia de pe foc și se amestecă cerealele de orez și coaja de lămâie.
Se amestecă până când cerealele sunt complet acoperite.
Folosind o măsură redusă de 1/4 cană, rotiți amestecul de orez și marshmallow în bile de dimensiunea unei mingi de golf. Asigurați-vă că comprimați bine amestecul de cereale. Frigărui un băț de acadea prin centrul mingii. Repetați cu amestecul rămas și bețișoarele.
Topiți ciocolata peste un cazan dublu. Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolata topită.
Îndepărtați și lăsați orice exces să picure, învârtindu-se ușor, pentru a acoperi complet. Lipiți PoP-urile într-o bucată de spumă florală sau într-un castron plin cu orez pentru a sta în poziție verticală, astfel încât ciocolata să se poată configura ușor.
Lăsați să stea 5 minute. Scufundați jumătatea superioară a fiecărui pop în stropi.
Puneți bețișoarele înapoi în spumă sau orez și puneți-le în frigider pentru a se configura complet sau lăsați-le să se stabilească câteva ore la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cake Pop. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "