Sufleuri de grâu și brânză
O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper kosher, oțet de vin, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Crupe, Branza Si Ceapa Souffl Okts, Crupe, branza si ceapa souffl Okts, și Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Amestecați grăsimile și 1 1/2 căni de apă într-un castron mare pentru microunde și cuptor cu microunde până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Se amestecă ocazional până se răcește ușor. Între timp, înveliți patru ramekine de 10 uncii cu spray de gătit și presărați parmezan; atingeți excesul.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt.
Combinați grâul răcit, porumbul, crema de brânză, gălbenușurile de ou, cimbru, 1/2 cană parmezan și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un blender. Puree până la neted, oprind motorul să se amestece manual, dacă este necesar (amestecul va fi gros).
Transferați într-un castron mare.
Într-un bol separat, bateți albușurile de ou și 1/2 linguriță de oțet până se formează vârfuri medii. Îndoiți un sfert din albi în amestecul de grâu, apoi pliați în restul.
Se toarnă aluatul în ramekinele pregătite.
Coaceți până la puf și auriu, 20 până la 25 de minute. Aruncați rucola cu restul de 1 lingură de oțet, uleiul de măsline și sare și piper după gust.
Fotografie de Antonis Achilleos