Sufleuri De Ciocolată Neagră-Var
Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 637 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleuri de ciocolată neagră cu Cardamom Cr Aproxume Anglaise, Tarte Cu Var De Ciocolată Neagră, și Cookie-uri de ciocolată neagră și ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană pe foaia de copt. Mash zahăr și coaja de tei într-un castron mic.
Puneți ciocolata tocată într-un castron mediu așezat peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până se topește.
Scoateți din peste apă; bateți gălbenușurile de ou, sarea și 2 linguri de zahăr de var (amestecul va deveni gros). Bateți albușurile de ou într-un castron mare până la vârfuri moi; adăugați 2 linguri de zahăr de var și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Bateți 1/3 de albi în amestec de ciocolată pentru a ușura; pliați în albii rămași în 2 adaosuri. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Se amestecă amestecul în feluri de mâncare, împărțind în mod egal.
Coaceți până se fixează ușor și se umflă, aproximativ 14 minute.
Între timp, frișcă, suc proaspăt de lămâie și 4 linguri de zahăr de var până la vârfuri într-un castron mediu.
Top souffl cu amestec de frisca.
Se presară cu zahăr suplimentar de var.