Sufleu de zmeură cu sos de ciocolată dulce-amărui
Zmeura souffl cu sos de ciocolata dulce-amar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 118 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de ciocolată amară, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 56 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sufleuri De Ciocolată Dulce-Amară, Souffl De Ciocolată Dulce-Amară, și Sufleuri De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură.
Instrucțiuni
Așezați 2 1/2 căni de zmeură proaspătă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită într-un bol pentru a măsura 3/4 cană de suc. Aruncați solidele rămase. Zdrobiți restul de 1/2 cană de zmeură; deoparte.
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. Adăugați treptat suc de zmeură, amestecând până la neted. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 2 minute sau până la grosime. Se amestecă treptat aproximativ 1/4 din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Se amestecă răspândirea fructelor și lichiorul. Gatiti, amestecand constant, la foc mic 2 minute sau pana se topeste raspandirea.
Scoateți din căldură; rece.
Înveliți 10 feluri de mâncare (6 uncii) cu spray de gătit; presărați 1/4 linguriță de zahăr peste fundul și părțile laterale ale fiecărui vas.
Așezați vasele pe o tigaie cu jeleu; deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/4 din amestecul de albus de ou în amestecul de zmeură. Îndoiți amestecul de zmeură în albusul de ou rămas. Îndoiți zmeura zdrobită rezervată.
Se toarnă în feluri de mâncare pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când suflul este umflat și ușor rumenit.
Stropiți fiecare suflet cu 1 lingură de sos de ciocolată înainte de servire.