Sufleu de zmeură cu sos de ciocolată dulce-amărui

Sufleu de zmeură cu sos de ciocolată dulce-amărui
Zmeura souffl cu sos de ciocolata dulce-amar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 118 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de ciocolată amară, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 56 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sufleuri De Ciocolată Dulce-Amară, Souffl De Ciocolată Dulce-Amară, și Sufleuri De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 1/2 căni de zmeură proaspătă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită într-un bol pentru a măsura 3/4 cană de suc. Aruncați solidele rămase. Zdrobiți restul de 1/2 cană de zmeură; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. Adăugați treptat suc de zmeură, amestecând până la neted. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 2 minute sau până la grosime. Se amestecă treptat aproximativ 1/4 din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Se amestecă răspândirea fructelor și lichiorul. Gatiti, amestecand constant, la foc mic 2 minute sau pana se topeste raspandirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți din căldură; rece.
4
Înveliți 10 feluri de mâncare (6 uncii) cu spray de gătit; presărați 1/4 linguriță de zahăr peste fundul și părțile laterale ale fiecărui vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Așezați vasele pe o tigaie cu jeleu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/4 din amestecul de albus de ou în amestecul de zmeură. Îndoiți amestecul de zmeură în albusul de ou rămas. Îndoiți zmeura zdrobită rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă în feluri de mâncare pregătite.
9
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când suflul este umflat și ușor rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Stropiți fiecare suflet cu 1 lingură de sos de ciocolată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista