Sufleu De Morcovi
Sufleul de morcovi este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 311 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Suc De Morcovi4, Suc De Morcovi4, și Sufleul de morcovi al lui Sam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Se scurge și se pasează. Se amestecă margarina, extractul de vanilie și ouăle; se amestecă bine. Cernem împreună făina, praful de copt, sarea și zahărul; se amestecă în amestecul de morcovi și se amestecă până se omogenizează.
Transferați în caserola pregătită.
Coaceți timp de 45 de minute.