Sufleu De Morcovi

Sufleu De Morcovi
Sufleul de morcovi este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 311 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Suc De Morcovi4, Suc De Morcovi4, și Sufleul de morcovi al lui Sam pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Se scurge și se pasează. Se amestecă margarina, extractul de vanilie și ouăle; se amestecă bine. Cernem împreună făina, praful de copt, sarea și zahărul; se amestecă în amestecul de morcovi și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
MargarinăMargarină
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
5
Transferați în caserola pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista