Sufleu De Cartofi Dulci Smokey
Smokey Sweet Potato Souffle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, sirop de arțar de gradul b, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supa De Cartofi Dulci Smokey, Supă de rață Smokey și cartofi dulci, și Cartofi dulci Shoestring cartofi prajiti si Smokey Fry sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Prăjiți cartofii pe tava de foi până când sunt gătite complet, aproximativ 1 oră. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Între timp gătiți slănina în tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând grăsimea de slănină prestată. Se toacă slănina și se lasă deoparte, rezervând 1/4 cană pentru garnitură.
Cojiți cartofii dulci și piureul.
Adăugați cartofii într-un castron mare. Se amestecă chipotul tocat, sosul de adobe, siropul de arțar, slănina tocată și gălbenușurile de ou.
Se amestecă împreună până se combină. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Într-un castron mare separat, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide.
Adăugați 1/3 de albușuri bătute în amestecul de cartofi dulci și pliați pentru a crea o bază mai ușoară. Îndoiți albii rămași până când tocmai au fost încorporați, lăsând câteva dungi albe.
Ungeți un vas de copt de 2 litri cu o parte din grăsimea de slănină rezervată și turnați ușor amestecul de sufle de cartofi dulci.
Se presară cu slănina tocată rămasă.
Puneți vasul de copt pe o tavă de foaie și coaceți 40 de minute. Bucurați-vă!