Sufleu De Brânză Parmezan

Sufleul de brânză parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sufleu De Brânză Parmezan, Gruy bucroxre și parmezan souffl 8, și Parmezan și Gruyul de cașcaval suflu de cașcaval 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Unt 6 (7 1/2 de 3 1/2-inch ramekins.
Se presară cu niște parmezan ras și se acoperă toate părțile și baza vasului.
Se toarnă excesul de brânză în următorul ramekin pentru a acoperi. Continuați să acoperiți ramekinele cu brânza și lăsați-le deoparte.
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mic.
Într-o altă cratiță medie, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Bateți făina și gătiți gustul făinii crude, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele fierbinte și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 3/4 cană de brânză rasă și condimentați, după gust, cu sare și piper (urmăriți nivelurile de sare din cauza brânzei).
Se toarnă amestecul într-un castron mare și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Într-un mixer de stand, bateți albușurile de ou la vârfuri rigide.
Bateți gălbenușurile în bechamelul răcit. Îndoiți 1/3 de albușuri bătute în bechamel pentru a ușura baza. Îndoiți ușor albușurile de ou bătute rămase pentru a păstra aerul încorporat. Umpleți cu grijă ramekinele pregătite și aranjați-le pe o foaie de copt.
Coaceți până când a crescut și auriu deasupra, aproximativ 20 de minute. Centrul va avea doar o ușoară jiggle când este gata.
Scoateți ramekinele din cuptor și serviți imediat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.