Succotash Rapid

Succotash Rapid
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Succotash rapid. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, fasole lima, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pâine Rapidă Rapidă Rapidă, Sucotaș, și Sucotaș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare prăjiți slănina până când este crocantă și scoateți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, rezervând grăsime în tigaie. La tigaie se adaugă ardeiul gras și usturoiul și se fierbe până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Adăugați porumb, fasole lima, ceapă perlată, sos fierbinte și smântână. Aduceți la foc mic și gătiți până când legumele sunt dezghețate și fragede. Se amestecă slănina rezervată și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Fasole LimaFasole Lima
LegumeLegume
Sos FierbinteSos Fierbinte
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CremăCremă
PorumbPorumb

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista