Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă
Sturionul condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt, turmeric, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă, și Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină fin semințele de fenicul în râșniță.
Bateți împreună fenicul și 1 cană de iaurt cu usturoi, ghimbir, chimen, coriandru, piper negru, turmeric, cayenne și 1/2 linguriță de sare. Înveliți peștele cu amestec de iaurt și marinați într-un vas de copt puțin adânc, acoperit și răcit, 1 oră.
În timp ce peștele se marinează, amestecați împreună iaurtul de ceașcă rămas, menta, coaja și restul de 1/2 linguriță de sare pentru a face sos.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Cărbunele este cald mediu atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ridicați peștele din marinată, lăsând excesul să se scurgă (aruncați marinada) și grătiți peștele, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, pe grătar ușor uns, răsturnând o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Dacă utilizați halibut, grătiți mai întâi părțile pielii în jos și grătiți, rotind o dată, 8 până la 9 minute în total.)
Nota bucătarilor: dacă nu puteți face grătar în aer liber, sturionul poate fi la grătar într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Halibutul va dura 8 până la 9 minute în total.)