Strudelele de mere de gutui cu sirop de gutui ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 212 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de pâine, migdale tăiate, gutui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Gutui fiert în sirop de Cardamom, și Plăcintă Cu Gutui Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați gutuiul cu siropul de fructe stea rezervat într-o cratiță grea de 3 litri și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestec, apoi adăugați păstăi și fâșie de coajă. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când gutuiul este foarte fraged și începe să devină roz, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Gutui
Fructe
Semințe
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În timp ce gutuiul fierbe, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, aruncați merele cu unt, coaja rasă fin, sare și 1/4 cană de zahăr într-o tigaie mare de mică adâncime până când sunt acoperite bine, răspândindu-se într-un strat uniform. Prăjiți, amestecând ocazional, până când merele sunt foarte fragede și orice lichid pe care îl eliberează se evaporă, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă amestecul de gutui într-o sită mare așezată peste un castron, aruncând păstaia și coaja și se rezervă siropul. Dacă siropul măsoară mai mult de 1 cană, reveniți în cratiță și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană; dacă este mai puțin, adăugați suficientă apă pentru a totaliza 1 cană. Se răcește complet siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
5
Se amestecă gutui și cireșe într-un castron mare. Îndoiți merele prăjite și sucul de lămâie în amestec de gutui și răciți la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cireșe
Măr
Gutui
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pulsați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie la firimituri fine, apoi adăugați nuci și restul de 1/4 cană de zahăr și pulsați doar până când nucile sunt tocate mărunt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Se amestecă făina de pâine, zahărul granulat și sarea în vasul mixerului, apoi se face o fântână în centru și se adaugă gălbenușul, apa călduță și 2 linguri de unt topit. Bateți la viteză medie până când aluatul devine mătăsos și elastic, apoi formează o bilă moale lipicioasă care se îndepărtează de partea bolului, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină De Pâine
Unt
Aluat
Apă
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o bilă. Periați ușor cu puțin unt topit, apoi acoperiți cu un vas inversat încălzit (clătiți vasul cu apă fierbinte pentru a se încălzi și usca) și lăsați să stea 1 până la 1 1/4 ore pentru a lăsa glutenul să se relaxeze și să ușureze întinderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați o foaie mare de copt (17 x 13 inci) cu hârtie pergament. Într-o cameră fără pescaj, acoperiți masa de lucru cu foaie, apoi frecați făina universală în foaie peste tot, cu excepția surplombului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Puneți aluatul în centrul mesei și întindeți-l într-o rundă de 12 inci cu degetele. Folosind dosul mâinilor cu făină (îndepărtați toate inelele, brățările și ceasurile), ajungeți sub aluat și începeți să întindeți și să subțiați ușor aluatul de la centru spre margini, deplasându-vă în jurul mesei în timp ce lucrați și întinzând intermitent și subțiind ușor marginile mai groase. Întindeți treptat aluatul cu hârtie subțire în cel puțin un pătrat de 36 de inci (pătratul va atârna peste marginea mesei), lăsându-l să se odihnească câteva minute ori de câte ori rezistă la întindere și ocazional la reflurarea mâinilor. (Întinderea poate dura până la 20 de minute; încercați să nu faceți găuri în aluat, dar dacă faceți acest lucru, tăiați bucățile din surplomb pentru a le patch.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Lăsați aluatul să stea 5 minute să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Ungeți foarte ușor aluatul cu 1/3 cană de unt topit și presărați uniform cu amestecul de migdale rezervat. Umplerea movilei în benzi de 2 (11 pe 3 inci), de la capăt la capăt, de-a lungul marginii aluatului cel mai apropiat de tine, lăsând 3 inci între benzi și o margine de 4 inci de-a lungul laturilor și marginea aluatului cel mai apropiat de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Aluat
2
Tăiați surplombul de aluat până la marginea mesei cu foarfece de bucătărie. Îndoiți marginea aluatului cel mai apropiat de dvs. peste umplutură și, ținând foaia încordată, folosiți foaia pentru a face aluatul să se rostogolească peste umplutură, departe de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Ungeți strudelul peste tot cu untul topit rămas și tăiați-l în 2 bucăți prin spațiul dintre movile. Folosind 2 spatule metalice, transferați cu atenție ștrudelele pe foaia de copt, aranjându-le la o distanță de 4 inci și presărați cu 2 linguri de zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Tăiați 3 sau 4 orificii de abur la aproximativ 2 inci distanță în partea de sus a fiecărui strudel și coaceți până devin aurii, 40 până la 45 de minute. Se răcește timp de 10 minute pe foaie pe un raft, apoi se transferă cu grijă în raft și se răcește la cald sau la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Praf uniform cu restul de 2 linguri de zahăr cofetari. Dacă doriți, mutați cu atenție flacăra suflantei uniform înainte și înapoi peste zahăr până când zahărul este topit și caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Blow Torch
Cuptor
5
Tăiați strudelele în bucăți de 2 inci lățime și serviți cu înghețată și chipsuri de fructe cu stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cartofi Prăjiți
Fructe
6
Stropiți cu sirop de gutui rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Sirop
1
* Pentru a face sirop (dacă nu faceți chipsuri de fructe cu stea), aduceți 2 căni de apă și 2 căni de zahăr la fiert într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi adăugați gutui și continuați cu rețetă.* Siropul de gutui și umplutura (inclusiv mere și cireșe) pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite complet, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Amestecul de nuci poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Strudelele sunt cel mai bine consumate în aceeași zi în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate la temperatura camerei, acoperite. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 F 15 minute.* Strudelele pot fi asamblate (dar nu coapte) și congelate pe foaie de copt, acoperite strâns cu folie, până când sunt înghețate, apoi păstrate congelate, învelite în pergament și apoi folie, cu 2 săptămâni înainte. Dezghețați, neacoperit, pe foaia de copt cu cel puțin 1 oră înainte de coacere.